top of page

Referenties

Wat zeggen anderen over mij en over mijn werk?

Juli - 2017

Désirée Krook

“Een jong paard beleren is toch een vak apart en ik wilde voor mijn paard graag een goede en vakkundige start. Zo kwam ik bij Isabelle terecht en dankzij haar rust en brede ervaring met jonge paarden had hij geen betere start kunnen krijgen.”

April - 2018

Familie Koonen

Stoeterij Westfalerpaardenaanzee

"Isabel komt al jaren bij ons. Zij helpt ons met het zadelmak maken van onze jonge paarden. Dit gebeurt in alle rust.

Tevens geeft zij les aan onze kinderen.

Wij zij heel tevreden over haar."

April - 2018

Jamie de Wilde

"Erg enthousiast was ik toen ik zag dat ik voor Famke, Friese merrie van 4 jaar, de winactie voor de sportmassage had gewonnen. Omdat Famke zich erg aan het ontwikkelen is was ik erg benieuwd naar het resultaat van de behandeling. De 2de dag na de behandeling ben ik gaan rijden en wat had ik een heerlijk soepel en ontspannen paard! Haar APK'tje had haar duidelijk erg goed gedaan.''

April - 2018

Laura Mantel

"Jaaaaaren met veel plezier bij Isa gelest! Heel veel geleerd en altijd veel gelachen."

 Juli - 2018

Leoni Quant

"Nu sinds een tijdje les van Isabelle en ontzettend tevreden! Hele fijne manier van lesgeven en ook bijzonder leerzaam. Ze neemt goed de tijd en legt alles ook goed en stap voor stap uit. Ik kom eindelijk verder met mijn pony! Kortom: zéér tevreden!!"

 April - 2018

Jet Tepas

Ik ben Jet, 10 jaar en ik les vanaf mijn 5e bij Isabelle. Zij heeft me veel geleerd de afgelopen jaren. Ik heb altijd op anderemans pony's gereden en dat waren niet altijd de makkelijkste, maar Isabelle heeft me altijd heel geduldig geholpen en goede tips gegeven. Nu heb ik mijn eigen pony -de allerliefste van de hele wereld!- en ik heb wekelijks les. Isabelle helpt me om Rico fit en gezond te houden.

Juli - 2017

Julia van Dam

"Snel een afspraak kunnen maken en een hele fijne ervaring!"

Mei 2018

Simone van den Berg

Wij gebruiken Shyso dan niet écht voor de sport, maar ook hij was heel bij met de behandeling van Isabelle.

Hij had wat spierspanningen maar na de behandelingen voelde hij een stuk beter aan. Shyso genoot echt van haar behandelingen en hij gaf zich er dan ook helemaal aan over.

April - 2018

Isabel Groen

"Vroeger heel wat jaren gelest bij Isa!! Altijd leerzaam en altijd gezellig."

image kopie.png

Mei - 2020

 Daniëlle Berkhout - van Vliet

 

''Na een hele periode niet gelest te hebben i.v.m. persoonlijke om-standigheden een les bij Isabelle ingepland en wat was dat weer fijn om kundig begeleid te worden om mijn kanjer Emporio in balans te rijden en zijn heerlijke schwung weer te voelen. Een eerlijke, paardvriendelijke en conse-quente aanpak. Alles duidelijk uitgelegd vanuit de biomechanica van het paard. Oefeningen om samen die balans weer te vinden. We hebben gelijk een nieuwe les gepland!''

image 2 kopie.png

April - 2020

Irene Hop

 

''Cees was even toe aan een massage. Hij heeft de afgelopen periode keihard gewerkt. Isabelle kwam gauw langs en na de behandeling direct verschil! Hij stapte goed uit zijn schouder en een dag later met rijden was hij lekker soepel. Cees mag snel weer! 😉''

April - 2018

Anita Vrooland

Stal Horsecare

"We lessen nu al een aantal jaren bij Isabelle en zijn super tevreden. Ze stopt veel uitdaging in de lessen en er zit er veel variatie in. Elke les leren we weer iets nieuws bij en daarom vervelen de lessen ons nooit. We hopen dat we nog lang kunnen blijven lessen bij haar."

bottom of page